пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Осінні канікули в бібліотеці.

Осінні канікули - для дітей це перепочинок в навчанні. Вони проходять в той період часу, коли навчання вже встигло трохи набриднути, погода прохолодна, а хочеться відпочити і чим - то зайнятися.
Провести їх з інтересом допомагає бібліотека, де можна погратися, повеселитися, навчитися чомусь новому, прочитати улюблені книги.
Бібліотекарі юнацького відділу запросили дітлахів з СШ №31 на літературно-поетичний вернісаж «Осінь щедра, осінь золотава». Діти із задоволенням слухали вірші про осінь, брали активну участь у літературній грі «Розумники» та у конкурсах: «Загадкова скарбниця», «Сюрприз», «Допоможи вороні».




Протягом тижня в бібліотеці - філії №6 діяла ігротека «Канікул пора, радіє дітвора», де діти розважалися настільними іграми, головоломками, цікавими вікторинами, веселими забавами.





За вікном листопад , надворі дощ , а у бібліотеці - філії№9  ( п-т Перемоги,35, кінотеатр"Мир")     затишно та цікаво.    На осінніх канікулах до бібліотеки
завітали учні 4-б класу   ліцею №15 , вихованці дитячого садочку№27  та учні СШ №40.


Вони взяли участь у різноманітних конкурсах , літературних вікторинах , рухливих іграх та просто ознайомилися з цікавими книжками.




А постійні користувачі бібліотеки Зайва К.( СШ №40 -6-а ) та Петровська Вероніка (СШ №40 -6-а) не тільки люблять читати  , а й грати у шахи.


Осінні канікули закінчилися, але попереду ще стільки цікавого і захоплюючого. Бібліотека чекає вас!


Немає коментарів:

Дописати коментар