понеділок, 27 листопада 2017 р.

Урок - реквієм «Людської пам’яті мости…» до 85 - річниці Голодомору пройшов в бібліотеці Кам'янського.

 В останню суботу листопада вся Україна у жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками – жертвами Голодомору 1932 – 1933 років. У цей скорботний день ми згадуємо трагедію вселенського масштабу – геноцид українського народу. Голодомор став національною трагедією і окремою сторінкою в історії українського народу, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою. Україна втратила мільйони свої синів та дочок – хліборобів, учених, творчу інтелігенцію.
24 листопада 2017 року в  Центральній міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка для студентів медичного коледжу  було проведено урок - реквієм «Людської пам’яті мости…».



Віра Аннусова , співкоординаторка програми «Голодомор, Родинні історії» Українського науково-дослідного освітнього центру вивчення Голодомору (HREC in Ukraine), через показ презентаційного матеріалу ,надану  інформацію, показала причини і результати голодоморів за останні 300-х років та Голодомор 1932-32 років ХХ ст. Цей захід пройшов з метою виховування співчуття, людяність, громадянські якості – і результату було досягнуто - молодь затамувавши подих слухали інформацію про ті страшні події, про невинних жертв Сталінського терору.



Запалили свічки та пом’янули усіх. Не їм це потрібно, а нам.

Немає коментарів:

Дописати коментар