понеділок, 14 серпня 2017 р.

Зустріч з відомим поетом і художником Анатолієм Кичинським в Кам'янській бібліотеці.

10 серпня в Центральній бібліотеці імені Т.Шевченка відбулася зустріч з поетом і художником, лауреатом Національної премії імені Тараса Шевченка Анатолієм Кичинським.


Вітала гостя і читачів директор бібліотечної системи Тетяна Герасюта, потім представив  присутнім  творчість Анатолія Кичинського кам'янський поет Сергій Злючий.


Анатолій Кичинський, Тетяна Герасюта, Сергій Злючий
Він розповів,що Анатолій Кичинський народився в 1950 році в селі Преображенка Чаплинського району Херсонської області. Закінчив Херсонський педагогічний інститут та Вищі літературні курси при Літературному інституті ім. А.Н. Горького в Москві. У сімнадцятирічному віці почав друкувати вірші в районних та обласних газетах. Йому також належать переклади грузинських, угорських, єврейських, білоруських і російських авторів. Деякі з віршів Анатолія Кичинського покладені на музику. Але його знають не тільки як поета, а й як художника, автора пейзажів і натюрмортів, багато з яких займають помітні місця в приватних колекціях не тільки в Україні, а й за її межами.
Анатолій Кичинський підготував презентацію своїх картин і читав вірші з нової збірки"Вполювання вітру".



Анатолій Кичинський - член Національної спілки письменників України та Асоціації українських письменників, лауреат літературних премій ім. Павла Усенка, Бориса Нечерди і Національної премії України ім. Т.Г Шевченка. Лауреат фестивалю "Слов'янські обійми", володар Міжнародної літературної премії "Літаюче срібне перо" (Болгарія). Нагороджений медаллю "Незалежність України" Міжнародною Академією Рейтингових технологій "Золота фортуна".

Немає коментарів:

Дописати коментар