пʼятницю, 25 серпня 2017 р.

Проект "Міняю бібліотекаря - 3".

Вже втретє бібліотекарі Кам'янської централізованої бібліотечної системи беруть участь в проекті з обміну досвідом "Міняю бібліотекаря", попередні були зі Львовом та Івано - Франківськом. Напередодні Дня Незалежності України бібліотекарі Запоріжжя і Кам'янського на один день помінялися місцем роботи.
До Кам'янського вирушила завідувач відділу абонементу Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва Світлана Чучко, а до Запоріжжя завітала провідний бібліотекар юнацького відділу Центральної бібліотеки Кам'янського Лариса Лощенкова.
Світлана Чучко відвідала Центральну міську бібліотеку ім. Т.Г. Шевченко, юнацький відділ, Центральну бібліотеку для дітей Кам'янського,



взяла участь в майстер - класі з виготовлення ляльки - мотанки та "птаха щастя".



Родзинкою цього дня став скап - зв’язок "Запоріжжя - Кам'янське" та сеанс одночасної гри "Країна гідності", що відбувся у бібліотеках. Учасники зустрічі привітали друг друга зі святом та побажали плідної гри.



Потім Світлана Юріївна поділилася досвідом з кам’янськими бібліотекарями про вдалі проекти, серед яких: обласний конкурс «Наша спадщина», «Вірш солдату» (у партнерстві з ВГО «Сокіл»), акція «Лист співвітчизнику», форум-театр «Я тебе чую», «Єдина країна он - лайн», «Літературна Штольня» та інші.


Наприкінці дня для запорізької гості була влаштована екскурсія Верхньою колонією (стара частина міста).



Бібліотекар Кам’янського  Лариса Лощенкова відвідала бібліотеку – філію №5 , 




виставку "Сила, що змінює Україну" у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.В.Г.Магара; 



Запорізьку обласну бібліотеку для юнацтва, стала учасницею гри "Країна гідності", розповіла про досвід кам’янчан 



та побувала на о. Хортиці.

Спілкування та обмін досвідом з колегами є надзвичайно важливою складовою професійного зростання бібліотекаря.

Немає коментарів:

Дописати коментар