суботу, 20 травня 2017 р.

Тиждень інформації «Що? Де? Коли? Чому?» в бібліотеці-філії № 5

19 травня в бібліотеці-філіалі № 5 закінчився тиждень інформації «Що? Де? Коли? Чому?». Він проводився з учнями початкової школи СЗШ № 29. Для кожного класу були розроблені окремі заходи. 
Першокласники вперше завітали до нас, тому для них ми підготували програму «Знайомство з бібліотекою», завдяки якій вони дізналися про структуру, правила користування і фонд нашого філіалу. А також про те, що в бібліотеці можна не тільки читати, а й весело проводити свій вільний час, наприклад, пограти з друзями в різноманітні ігри.




Другі класи дізналися багато нового про своїх домашніх улюбленців з інформаційної години «Про друзів наших менших від А до Я». Діти мали змогу поділитися цікавими історіями про своїх маленьких вихованців і переглянути відеоматеріали, підготовлені бібліотекарем.



Учні третіх класів взяли участь у заході до Дня вишиванки «Ой яка ж ти гарна, сорочка вишивана!».



Випускники початкової школи, тобто четвертокласники, поринули в історичний екскурс «Мандрівка до давніх цивілізацій». Подана бібліотекарями інформація про давніх інків, єгиптян, китайців, греків та римлян була для дітей нова та надзвичайно цікава, бо вивчення історії в них почнеться лише в середній школі.



Ми сподіваємося, що отримана дітьми інформація активізує їх інтерес до читання і підштовхне їх до відвідин бібліотеки протягом літніх канікул.

Немає коментарів:

Дописати коментар