четвер, 21 липня 2016 р.

Гортаючи сторінки сімейного альбому .

Світлини років, що минули. Як вони притягують увагу через роки. Переглядаючи ці знімки, мимоволі переносишся в той далекий час. Вдивляючись в обличчя на фото, усвідомлюєш його швидкоплинність. Розглядаючи зображених на них осіб, розумієш, як швидко минає наше життя, як все змінюється навколо нас. Ми самі, на старих фотографіях, дуже змінилися, постаріли, декого з наших близьких вже давно немає серед живих, тогочасні діти вже давно виросли.
Спогляданню старих фото, які дбайливо зберігаються в сімейних альбомах учасниць клубу "Позитив+", було присвячене одне з літніх засідань. 


Чимало щемких спогадів, схвильованих оповідей і приємних хвилин пережили всі учасниці зустрічі. Найстаріші фото початку минулого століття. Життя та молодість не лише батьків ,а й прабабусь та прадідусів . Жінки трепетно бережуть пам'ять про своїх батьків, згадують події особистого життя, пишаються дітьми та найбільшу гордість викликають фото улюблених онуків та правнуків.


Плинуть роки, змінюються покоління, змінюється наше життя. І лише переглядаючи старі фото з сімейного альбому, ми поринаємо в минуле, в своє дитинство, у юність, у юність наших предків. На старих фото закарбовані доля та історія. Вони німі свідки подій і атмосфери своєї епохи.
Переглядайте іноді старі фото. Згадуйте час, що пішов назавжди. Пам'ятайте тих, кого сьогодні вже немає серед нас.

Немає коментарів:

Дописати коментар