неділю, 27 грудня 2015 р.

Зимова казко,приходь до нас, будь ласка!

В неділю, в Центральній бібліотеці для дітей пройшло традиційне новорічне свято для дошкільнят "Зимова казко,приходь до нас, будь ласка!".В цей день до бібліотеки ми запросили своїх маленьких друзів,щоб подарувати їм новорічну казку.



Свято почалося з розминки, з якої виявилося,що батьки і діти добре знають новорічні прикмети, кмітливі і сміливі.Оповідання Ю.Каспарової "Маленький Дід Мороз"підготувало дітей до того, що під ялинкою можна знайти не той подарунок, на який малюки чекали - це так дідусь пустує.Всі разом створили новорічну бібліотечну ялинку на згадку про наше свято, а потім почалося найцікавіше.


До нас завітала справжнісінька Баба Яга, яка відкрила Лісову школу і працює там вчителькою.Вона добра і весела,бо перевиховалася ще на торішньому святі.А ще вона готується до заміжжя, а її жених - Кощій.



Та на неї чекало гірке розчарування, бо її наречений викрав Снігуроньку і хоче з нею одружитися.Але не така наша бабця,щоб лити сльози, вона вирішує помститися зраднику за допомогою веселих ігор, танців і дитячого сміху.




Все закінчилося прекрасно і,звичайно, діти отримали солодкі подарунки і гарний новорічний мультфільм.







Немає коментарів:

Дописати коментар