середу, 23 грудня 2015 р.

Вечір – портрет «Життя в обіймах квітів».

Наша українська земля багата на талановитих людей. Це сіль нашої землі. Без них наше життя було б прісне, сумне і сіре. Зустрічі в літературно - мистецькій вітальні, що популяризує художнє слово, творчість художників, музикантів , збирають в стінах бібліотеки – філії №7 пересічних зацікавлених користувачів. Адже бібліотеки є не тільки інформаційними центрами , але й центрами спілкування. 

Цього разу тут зібрались шанувальники творчості талановитої художниці Катерини Білокур .Це був вечір – портрет «Життя в обіймах квітів», присвячений 115 річниці з дня її народження. 

Дивовижною силою своєї фантазії майстриня зуміла передати на полотні незвичайну красу, розмаїття квітів рідної землі. Народжена холодного зимового дня Катерина Білокур принесла в цей світ стільки тепла, що гріє нас і досі. Гості бібліотеки познайомились з репродукціями полотен художниці, книгами про її життя та творчість. 



Нікого не залишила байдужими стрічка «Гра долі» - про важку долю талановитої жінки.
Передноворічним подарунком для читачів бібліотеки стали нові книги. Огляд книг познайомив гостей з новинками української та зарубіжної літератури. Викликали захоплення вірші з нової книги Володимира Сіренка «З Україною в серці» ,яка була презентована на вечорі. Ця збірка, як небесний усміх згаслого письменника - патріота, який залишився жити у слові. 

Зігріті словом, традиційним чаюванням, позитивним спілкуванням гості пропонували цікаві теми для нових зустрічей у літературно-мистецькій вітальні. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар