четвер, 10 грудня 2015 р.

Семінар - тренінг "Ініціативи та участь бібліотек у громадському діалозі та розбудові місцевої громади" у Дніпропетровську.


8 грудня у приміщенні обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова відбувся семінар - тренінг  "Ініціативи та участь бібліотек у громадському діалозі та розбудові місцевої громади".


Відкрила семінар директор Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді Ольга Матюхіна доповіддю "Бібліотеки у центрі соціокультурної комунікації членів громади".


Про соціальне партнерство як основу допомоги внутрішньо переміщеним особам та демобілізованим учасникам АТО розповіла член правління Центру підтримки громадських і культурних ініціатив "Тамариск" Тетяна Кладієва.


Про надання правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО доповів голова правління громадської організації "Український захист" Олександр Кисельов.


Бібліотерапію як допомогу у подоланні емоційно - психологічних проблем вважає провідний бібліотекар ДОБМ Олена Дудченко.


Онлайн - зв'язок з методистом Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва Ганною Дворной 


та методистом Житомирської обласної універсальної наукової бібліотека ім. О.Ольжича Оленою Люблянською.


Від Дніпродзержинська на семінарі  побували заступник директора ЦБС з реклами та маркетингу Тетяна Дороніна та завідуюча юнацьким відділом Валентина Суха.
 Тетяна Дороніна розповіла про нові проекти для громади Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка.



Завідуюча відділом методико - соціологічної роботи ДОБМ Наталя Спаріхіна провела тренінг з конфліктології.


 Для учасників семінару  була презентована виставка - рекомендація "Бібліотека як майданчик порозуміння у громаді".



Немає коментарів:

Дописати коментар