понеділок, 8 липня 2013 р.

День нової книги.


В дитячій бібліотеці-філії №8 пройшов день інформації «Від сторінки до сторінки презентуємо новинки».На діточок з літнього табору «Стожари» чекала виставка «Нові книги – нові друзі». 
 
Юні користувачі мали змогу прослухати бібліографічний огляд літератури "Автори добрих і веселих книг" ( В. Нестайко, Ю. Чеповецький, А. Птіцин, Ю. Тарабанчук, Д. Гарріс, Р. Бертрам), коментований перегляд "Носикам цікавим про всілякі справи». 
Дуже емоційно пройшло знайомство з казковою історією Наталі Чуб «Цікаві правила дорожнього руху». Разом з головними героями Іванком, Данилком та їхніми новими друзями – марсіанами діти легко, а головне цікаво вивчили основні правила дорожнього руху і дорожні знаки. 



Гра, яка є у книжці, допомогла збудити інтерес до подальшого їх вивчення. Діти змогли програвати різні ситуації, що трапляються на дорозі, побувати як водієм, так і пішоходом.
Книжка  допомогла збудити інтерес до подальшого їх вивчення. Діти змогли програвати різні ситуації, що трапляються на дорозі, побувати як водієм, так і пішоходом.


 Наприкінці зустрічі діти переглянули розвиваючий мультик «Азбука безпеки на дорозі» з циклу «Уроків тітоньки Сови».

Немає коментарів:

Дописати коментар