суботу, 27 липня 2013 р.

До 1025-річчя хрещення Київської Русі видадуть Українську православну енциклопедію.


  До 1025-річчя хрещення Київської Русі видадуть Українську православну енциклопедію і знімуть фільми. Відповідний план заходів з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі затверджено в Держкомтелерадіо, повідомила прес-служба комітету.
    «Згідно з планом, до 1025-річчя хрещення Київської Русі буде видана Українська православна енциклопедія і створені нові телефільми про історію християнства і відомі пам'ятки християнської культури в Україні», — йдеться в повідомленні.
      Державні телерадіокомпанії будуть транслювати у прямому ефірі урочистості з нагоди свята, висвітлювати науково-практичні конференції, присвячені історії християнства, зустрічі з християнським духовенством, відомими богословами. Шанувальники духовної музики і співу будуть мати можливість ознайомитися з фестивалями, присвяченими 1025-річчю хрещення.
      Держкомтелерадіо сприятиме, щоб на загальнонаціональних телеканалах протягом року демонструвалися художні, документальні фільми, телевізійні і науково-популярні фільми про християнську віру.

Немає коментарів:

Дописати коментар