середу, 3 липня 2013 р.

Почитаємо, пограємо, відпочинемо – час із користю проведемо!


Для дітлахів відкрилися двері у казковий світ «Сонячної країни», в якій їх супроводжували працівники бібліотеки – філії № 5. Розпочалася II зміна , а з нею нові подорожі, вікторини, ігри, дискусії…
Мандрівка по бібліотеці з бібліографічним оглядом найцікавішої дитячої літератури , вікторина «Палітурні птахи», бесіда «Щоб не трапилось біди», перегляд мультиплікаційного фільму «Нехочуха» - ось сьогоднішня програма перебування в бібліотеці дітей загону № 3 (діти з СЗШ № 30).


Літературна вікторина була не складною, але діти майже не знали ні назв усім відомих видань, ні головних героїв таких, як Нільс ( «Чудесна мандрівка Нільса з дикими гусями» С. Лагерльоф), Незнайко (« Приключения Незнайки и его друзей» Н.Носова)… трохи діти пам’ятали російські та українські казки, але усі вони знають про Гаррі Поттера, переглядають дорослі фільми.
Бесіда про правила поведінки на дорозі, вдома, на прогулянці була веселою і конструктивною.
Тут малеча не розгубилася,а давала правильні відповіді про пішохідний перехід, три кольори світлофора, номери найважливіших телефонів… Для підготовки бесіди завідуюча бібліотекою Задорожня Ю.В. використовувала таку літературу: Наталія Мигунова «Чтобы не было беды», Марія Манакова «Правила безопасности для малышей», Ольга Корнєєва «Вежливые слова».


Немає коментарів:

Дописати коментар