четвер, 30 грудня 2021 р.

Зимовий табір "На книжковій хвилі". День другий: казковий

Познайомились, відтепер можна переходити до книжкових справ. Але спочатку "Інтелектуальна руханка". День, що минув, а саме 29 грудня виявляється був Днем «Тік Так», не плутати з ТікТок.
Свято Тік Так закликає нас максимально використовувати час для виконання тих завдань, які можуть бути виконані за цей час.


Отже, бібліотекарки відділу комплектування скориставшись чудовою ідеєю та зібравши дітей у коло із допомогою Жужі, яка живе у відділу абонемента, ділились один з одним, що такого ще не встигли зробити у цьому році: хтось сніговика не встиг сліпити, хтось ялинку прикрасити, хтось хотів собаку купити. Але ж у нас ще є час.



Руханки були не лише інтелектуальні, а й фізкультурні із запальним Дзідзьо та Олею Цибульською.

У цей день справі були серйозні та відповідальні - разом із бібліотекарками діти складали справжню зимову казку, героями якої стали звірі, що живуть у лісі: хитра руда лисиця, заєць, вовк, бобри, ведмідь, миша та смугастий єнот.


Погляньте які новорічні листівки виготовили діти з допомогою майстринь Г.Никонорової та Л.Самоірової(Будинок творчості дітей та юнацтва).







Але головний сюрприз був попереду. Наші друзі - юні актори театральної студії Центру позашкільної роботи та дитячої творчості запросили нас на прем'єру вистави "Пригоди Цибулино".


День видався чудовим і для дорослих, і для дітей. Все, що планували - зробили.
До зустрічі у січні в  Школі акварелі Анастасії Пустовойтенко.

Зимовий дитячий табір "На книжковій хвилі" - спільний проєкт бібліотеки на Шевченка, Будинку творчості дітей та юнацтва, ЗСШ №31, ГО "Карітас Кам'янське"

Немає коментарів:

Дописати коментар