вівторок, 28 грудня 2021 р.

Зимові канікули у бібліотеці на Шевченка

Ох, як засніжило. Така заметіль крутить, людей не видно. Але завірюха не злякала наших маленьких друзів, які зголосилися на пропозицію бібліотекарів  провести канікули разом з ними у зимовому таборі "На книжковій хвилі".


Бібліотекарі вже постаралися, підготувалися ретельно. Інтелектуальна руханка нагадала про те, де і як   святкують Новий рік.



Познайомились один з одним в дивний спосіб. А ви вмієте знайомитись? Що ви розповідаєте про себе при першому знайомстві? Ось так це було у нас.

Спочатку як годиться, називали свої ім'я, де навчаються, чим займаються, що люблять. Швиденько записали про себе, що найбільше їх характеризує, а потім  перетасувавши папірці, зачитували наугад  та відгадували хто ж це такий "Добрий та веселий із зеленими очима", а хто так любить собак, а хто любить малювати та танцювати, або займається акробатикою? В кого такий чудовий хвостик? А у кого живе папуга, яка не вміє говорити? Відгадали всіх. Правда цікаво?

Казковий антистрес, що підготували бібліотекарки відділу абонемента виявили неабияку логіку дітей, вміння виділяти спільне та прибирати зайве.

Встигли мультики переглянути, випити чайку, поспівати, пограти, навіть потанцювати, у майстерні пані Лариси (Будинок творчості дітей та юнацтва) зробити поробку «Різдвяні передзвони».






Завтра складатиме казку.

Зимовий дитячий табір "На книжковій хвилі" - спільний проєкт бібліотеки на Шевченка, Будинку творчості дітей та юнацтва, ЗСШ №31, ГО "Карітас Кам'янське"

Немає коментарів:

Дописати коментар