вівторок, 6 квітня 2021 р.

Школа добрих вчинків з домовичком Андрійком

У вашій бібліотеці живуть книжкові домовички? У бібліотеці - філії №9 м.Кам'янське живе один такий бешкетник на ім'я Андрійко. Читає, грає, доглядає за книжковим господарством, завжди ретельно готується до зустрічі зі своїми друзями - малятами з дитсадочка "Орлятко". 

Андрійко розуміє, що у бібліотеці та у садочку карантин, не можна зустрічатись наживо, але дуже хочеться. Ось він разом з пані Ларисою вигадав - зустрічатись в інтернеті. "І буду я інтернет зіркою. А що? Пані Лариса обіцяла мене всьому навчити, навіть  блог свій вести "Школа добрих вчинків з  домовичком Андрійком" зможу, ютуб канал відкрию. Але я дуже сумую за спілкуванням з друзями наживо"...

"Школа добрих вчинків з книжковим домовичком Андрійком" - авторський бібліотечний проєкт бібліотекарки  Лариси Чуйкової онлайн - читанка  для вихованців дитячого садочка № 27 "Орлятко".

 Перша онлайн - зустріч відбулася 2 квітня у міжнародний день дитячої книги.

 

Діти познайомилися з книжковим домовичком Андрійком. Це дуже розумна, начитана, ерудована, весела істота, що мешкає у бібліотеці.


Андрійко дуже любить слухати коли читають уголос та розповідають "на вушко" про прочитане. У "Школі добрих вчинків" він і сам охоче читав дітям казки Василя Сухомлинського та "Кошеня і Сонечко" Еви Сольської.

Малеча підготувала малюнки до відомих казок та подарувала бібліотеці 3 книжечки.

Запитання літературної вікторини "Бібліоекспрес із дарунків та чудес" від Андрійка сподобалися і дітям, і дорослим. До наступної зустрічі дітям треба вивчити напам'ять веселий віршик, щоб отримати від Андрійка солодкий приз.

Немає коментарів:

Дописати коментар