понеділок, 15 лютого 2021 р.

Кінцева нота Міжнародного дня дарування книг

14 лютого – Міжнародний день дарування книг! Його мета - надихнути людей по всьому світу дарувати книги: бібліотеці, друзям, рідним. 


Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. 

Цього разу ми приймали подарунки  від Музею історії міста!



Майстер палітурних справ Геннадій Темнишев на власній сторінці фейсбук  навіть акцію оголосив "Подаруй книгу бібліотеці" та запросив всіх  взяти участь у розіграші унікальної книги
..."Я много делал розыгрышей и подарков для друзей и подписчиков и никогда не искал себе от этого выгоды. В этот раз я таки решил поиметь из этого всего интерес, и не для себя, а прежде всего для Вас.
Возможно вы сейчас как раз пакуете посылку для того чтоб стать частью этого маленького но весьма правильного и благородного проекта. Даже если вы и не выиграете эту книгу, вы все равно станете частью культурного наследия города Каменское
Напоминаю! Розыгрыш состоится при наличии пяти участников, 14 февраля в 12.00. Основанием для участия является скрин отправленной посылки на мое имя (адрес в комментариях) для библиотеки на Шеченко.Когда все посылки приедут мы с директором библиотеки Ларисой Денисюк в прямом эфире раскроем их и Ваше имя прозвучит на всю Украину а книга отправится в книжный фонд центральной библиотеки города Каменское.
Всем спасибо и удачи."... Ми в очікуванні...

Нові книги завжди свято для бібліотеки та читачів! Це як ковток свіжої води для спраглого! 14 лютого працівники бібліотеки-філії №7 були приємно вражені подарунками своїх читачів.



Ось і центральна бібліотека для дітей хизується книжковими надходженнями. Читачі їм дарують книжки постійно, не зважаючи на пори року чи якісь свята. Ця бібліотека є лідером серед публічних бібліотек міста за кількістю подарованих книг.


Як приємно отримувати подарунки Погляньте, які книжки з'явились у дитячій бібліотеці Соцміста завдячуючи своїм маленьким друзям і партнерам - колективу дитячого садочка #23



Чому люди були такі активні? Може бути тому, що свого часу відчували великий дефіцит цікавої літератури у вільному доступі? А може тому, що хочуть, щоб їхні діти, онуки та правнуки спілкувалися з живою книгою, а не з її електронним аналогом?

Дякуймо всім, хто подарував свої книги бібліотекам!

2 коментарі: