неділю, 14 лютого 2021 р.

Кохання - Зітхання - Читання

Кожному своє свято - у відповідності з особистими цінностями і світоглядом. Дякуймо тим, хто подарував свої книги Світу (дякую Сергію Злючому)

Хочу розповісти як бібліотекарі Кам'янського використали День Святого Валентина на користь книзі, читанню, бібліотеці.

В клубі документального кіно Ducudays ua Прометей юнацького відділу бібліотеки на Шевченка м.Кам'янське у цей день дискутували під час кінопоказу фільму «Сирійська історія кохання».


Завідувачка методичного відділу в межах авторського бібліотечного проєкту ТОП#прочитання на сторінці TopRadio 104.4 FM - Кам'янське презентувала  книги про кохання🙂
Ви тільки послухайте, що витворяють ці ведучі! Це ж бальзам до❤️


А ще ви можете завантажити твори цих авторів на свій смартфон з «Мобільної бібліотеки» - електронного ресурсу на сайті бібліотеки на Шевченка за посиланням - http://lib.kam.gov.ua/mobilna-biblioteka
Бібліотекарки відділу електронної та бібліографічної інформації щотижня знайомили камянчан з любовною лірикою поєтів нашого міста та закликали не забувати говорити приємні слова своїм коханим, а ще краще – присвячувати їм вірші. Потрібно просто уважно послухати своє серце і все сказане ним красиво скласти в рими.Саме так народжується  #ПОЕЗІЯ_КОХАННЯ 



Бібліотекарки відділу абонемента бібліотеки на Шевченка не пропустили можливості привітати усіх з цим святом для душі та влаштували марафон історій про кохання!

Вони завжди намагаються ділитися з читачами найкращим: гарним настроєм, позитивом та, звичайно ж, книжками. А все через те, що вони просто «Закохані в читання»! А ви?


А ось і наш подарунок — #абонементрекомендує добірку найромантичніших книжок, що мають чудові екранізації, які стали чудовим доповненням свята!


Бібліотекарки відділу комплектування та обробки літератури вважають, чим частіше люди говорять і роблять іншим приємності тим краще й закликають:"Наповнюйте світ любов’ю через книги".

Їхнє привітання  на сторінці Бібліотека на Шевченка за хештегом #читаюдехочу новим бестселером Елізабет Ґілберт   «Місто дівчат», яка підкорила світ романами «Їсти, молитися, кохати» та «Природа всіх речей»., оцінили наші читачі.

Навіть вікна читального зала бібліотеки на Шевченка заговорили словами Лесі Українки "Я в серце прийняла безжалісний клинок..."


Жодна бібліотека не залишила своїх читачів поза увагою.

Бібліотека на Харківській у найромантичніше свято сердець і зізнань звернулась до читачів не стримувати своїх почуттів, а приходити до бібліотеки та віддати свою любов книгам!!!


Бібліотекарки бібліотеки - філії на проспекті Перемоги,35 запросили на " Таємне побачення з книгою" членів клубу сімейного читання та цікавого дозвілля "СУПЕР7-Я"

На вулиці зимно, а у бібліотеці на Матросова,78 вирують почуття кохання, ніжності та пристрасті


У бібліотекарок бібліотеці - філії №7 добрий смак, в цьому не відмовиш їм точно Завжди гармонійно!👍


У бібліотеці - філії №8 на радість усім закоханим розцвіли фіалки




Як добре, що є такі свята!

Немає коментарів:

Дописати коментар