пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

Хобі CLUB творчих людей у бібліотеці на Шевченка

Не знаю з чого почати? 
Може так? Знаєте, що відбувається на  засіданнях клубу творчих людей Хобі CLUB? Або так: чи маєте ви таку жагу до колекціонування, як я? Ні, все це не про нас. Тоді все по черзі.


Керівниця клубу Алла Гузовська  знаходить серед читачів колекціонерів.
І неважливо, якого розміру їхні колекції. Головне - захоплення своєю справою, і бажання поділитися ним з іншими. А серед кам'янчан є велика кількість творчих людей, відкритих до спілкування.

Колекція порцелянових статуеток Ніни Туркіної дуже тепла й мила. Збирає вона лише зразки двох заводів: фаянсово-порцелянового заводу м.Полонне (Хмельницька область) та Городницького порцелянового заводу(Житомирська область).















Статуетки за цей час стали рідкістю, бо вже і заводів не існує, й промисли зникли, а речі, які збереглися,  залишились на радість колекціонерам.

Але цей клуб особливий - не розважальний, а пізнавальний. Алла Гузовська завжди готує інформацію про щось унікальне, на що ми часто не звертаємо увагу. Цього разу вона познайомила нас з колекціями  Дніпропетровського художнього музею. Вражає.

Родзинкою кожного засідання є розповідь про  сімейну реліквію.  Цього разу  історію своїх фамільних реліквій презентувала Катерина Молчанова. 




Члени краєзнавчого товариства заздритимуть, що ця історія пролунала не на їхньому засіданні.

Наприкінці зустрічі на "справжнісінькому" аукціоні можна придбати вінтажні раритети: книжки, прикраси тощо. А гіркоту  купівлі, що не відбулася, втішить  філіжанка запашної кави та спілкування з однодумцями.

До зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар