середу, 29 січня 2020 р.

Всеволод Нестайко. Казки українського Андерсена

Один з найулюбленіших дитячих письменників Всеволод Нестайко дуже непокоївся, що діти віддають перевагу телебаченню, інтернету, а не книжці.


Світлина від Кам'янська Центральна бібліотека для дітей.

"Читайте, читайте і ще раз читайте!"- писав він. Книга розвиває образне мислення, інтелект людини, розширює кругозір. У цьому добре знаються бібліотекарі Кам'янського. Вони намагаються зробити все, щоби повернути моду на читання. І в цьому Всеволод Нестайко дуже їм допомагає

Бібліотекарі бібліотеки — філії № 9 вихованців дитячого садочку 27 "Орлятко" запросили на голосні читання повісті — казки українського Андерсена "Незвичайні пригоди у лісовій школі".



У центральній бібліотеці для дітей почала діяти Агенція читачів початківців, майже щодня там влаштовують читання казок Всеволода Нестайка.

Триває "Нестайко-бум". Група ГПД колегіуму 16 взяла участь у "Гео-кешингу :Шукай Нестайка". В азартній боротьбі дійшли до висновків: Гео-кешинг - гра не тільки для малечі, а також і для батьків....

Світлина від Кам'янська Центральна бібліотека для дітей.

В ігровому міксі "Кращий знавець Всеволода Нестайка" учні 2 - Б класу колегіума 16 продемонстрували не тільки гарну пам'ять з попереднього заняття, а і високу швидкість виконання завдань. 

Світлина від Кам'янська Центральна бібліотека для дітей.

Найцікавіші завдання: скласти пазл — ілюстрацію до книги Нестайка
та з' єднати вчителя і предмет який він викладає.

Світлина від Кам'янська Центральна бібліотека для дітей.

Дуже приємно чути слова вдячності після таких активностей:"Дякуємо за співпрацю та цікаві зустрічі з книгою для нашої малечі!" (Олена Шевченко).

У бібліотеку-філію №8 на літературний сніданок "Добрий друг фантазії" завітали учні 4-Т класу НВК №37 
Мандруючи сторінками життя та творчості письменника бібліотекарка Анна Голубовська познайомила маленьких читачів з цікавими та курйозними історіями із дитинства письменника.

Діти  ділилися враженнями про героїв улюблених книг,  переглянули кадри з фільму «Тореадори з Васюківки», взяли участь у вікторині «Найкращий знавець творчості В. Нестайка».

Світлина від Anna  Golubovskaya.

Герої книжок Всеволода Нестайка здобули заслужену популярність серед читачів у багатьох країнах світу, тому що навчають їх бути чесними, справедливими й благородними.

Немає коментарів:

Дописати коментар