суботу, 11 січня 2020 р.

Як приборкати Книгозаврика

У бібліотеці — філії № 9 м. Кам'янське невідомо звідкіля з'явилася дивовижна істота — Книгозаврик, який дуже полюбляє ласувати цікавими дитячими книжками.

Члени клубу сімейного читання та дозвілля "СУПЕР 7-Я" вирішили приборкати ковтача дитячих цікавинок і викликали Книгозаврика на літературні змагання "Сміхочитання".

Всі охочі разом з Книгозавриком спробували почитати вірші сучасних поетів:(С. Дерманського, Р.Скиби, І.Андрусяка, Г. Фальковича, Ю.Бедрика) з відповідними інтонаціями:

- як інопланетяни;
- як роботи;
- як змія, яка сичить;
- як Баба — Яга;
- як киця, муркочучи та нявкаючи;
- з ротом повним цукерок.



А прочитати скоромовку Сашка Дерманського "Всі вдома" стоячи на одній нозі й не впасти навіть Книгозаврик не зумів.

Читачі допомогли Книгозаврику знайти у словах числа, познайомили з новим словом "паліндроми" - словами, які можна однаково читати з обох боків; грали у "вірю — не — вірю" та "Зашифрований сніданок". Усім хотілося приборкати нашого Книгозаврика.




І це їм вдалося. Але Книгозаврик дуже швидко подружився з дітьми, які охоче прислухалися до книжкових порад свого нового друга.


Книгозаврик у виконанні  Ісенко Данила підкорив відвідувачів літературного свята артистизмом, начитаністю й добрим норовом!
МОЛОДЦІ!

1 коментар:

  1. В клубі "Супер7я" завжди багато дітей різного віку і видно,що їм в бібліотеці подобається!Дякую,Лариса Чуйкова,за любов до дітей і книги!

    ВідповістиВидалити