середу, 22 січня 2020 р.

Соборна духом Україна

Бібліотекарі Кам'янського намагалися зробити цей день особливим, незабутнім. Кожна бібліотека зробила це по-своєму.


Юнацький відділ бібліотеки на Шевченка п'ять років поспіль єднає своїх читачів з читачами інших міст України, утворюючи своєрідний ланцюг єднання он-лайн.
Вже були Львів, Хмельницький, Запоріжжя, Нікополь, а зараз до нашої акції долучився Кропивницький.




Студентів медичного коледжу м.Кам'янського вітали студенти коледжу харчування  та торгівлі м.Кропивницький разом з обласною універсальною науковою бібліотекою ім.Д. Чижевського.



Студенти презентували свої міста та навчальні заклади яскравими кліпами та щирими привітаннями.

Обговорювали болючі питання соборності України, що вдалося, а що ні, ділилися думками щодо власного розуміння Соборності, мріяли якою Україна буде через 10 років, як змінеться наше місто й вони самі.





До обговорень долучилися експерти: викладач історії та права коледжу харчування та торгівлі з Кропивницького, з боку Кам'янського експертом була заступниця директорки з виховної роботи гімназії №6, письменниця Олена Ляшенко.


Учні 5 - 6 класів НВК Гімназія № 11 стали активними учасниками години єднання, що підготували  бібліотекарки центральної бібліотеки для дітей.


 Слухали, думали, дивилися, аналізували і робили висновки...



Бібліотека-філія №9 запросила своїх друзів - учнів 6-А класу СШ №40 до історичного екскурсу "Соборна духом Україна".Після перегляду   фільму про символічний, живий "ланцюг єднання" в 1990 році  разом намалювали карту єдиної України.



Немає коментарів:

Дописати коментар