четвер, 31 жовтня 2019 р.

Хеловін - паті " Монстри на канікулах"

Бібліотека - філія № 9 м.Кам'янське запросила читачів на жахливо веселе  Хеловін - паті "Монстри на канікулах". Бібліотеку заполонили кажани  й павуки, чорні кішки та коти, відьми, привиди, вампіри, що повилазили з книжок "Жахів".



Діти прийшли в костюмах героїв жахливо цікавих книжок, мультиків, комп'ютерних ігор. Тут були чарівні відьмочки, загадкові вампіри, Джокер, чортеня, привиди, монстри.


Учасникам вечірки було не страшно, а дуже весело та цікаво. Вони поринули у магічну історію сестер - вампірш, мандрували разом з Іркою Хортицею - наддніпрянською відьмою магічним квестом , подорожували чарівними стежками з Тхнусею - відьмою з брудними звичками та іншими героями "жахів".


Свою швидкість, фантазію, логіку, уважність, розум присутні продемонстрували, взявши участь у різних конкурсах та забавах.




Капості чи солодощі??? Так, звичайно, солодощі. "Нечисть"  пригощалася солоденьким.


А почути з вуст самої Відьмочки  про те, що сьогодні відвідувати бібліотеку та читати - це модно та круто, багато значить. 


Хеловін у бібліотеці - це ще одна чудова нагода весело та цікаво провести час на осінніх канікулах та дізнатися багато корисного та незвичайного.

Немає коментарів:

Дописати коментар