середу, 30 жовтня 2019 р.

ЖАХливо цікаві історії в бібліотеках Кам'янського

Восени у наших читачів настрій такий же бадьорий і радісний та трохи ЖАХЛИВИЙ!

https://maximum.fm/novini_t2
Хеловін традиційно святкують у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Ви також можете долучитися до святкування у своєму місті.
https://maximum.fm/novini_t2
 
  
Для самих хоробрих хлопчиків і дівчаток жахливі, хвилюючі і веселі книги, які цікаво читати під ковдрою, увімкнувши ліхтарик бібліотекарки бібліотеки-філії №8 м.Кам'янське презентували нову книжкову виставку. Мені дуже подобається. А вам?





Перші читачі


Чи доводилось вам коли-небудь чаклувати? Завідувачка бібілотеки - філії №8 Тетяна Гончар спробувала й у неї вийшло. Маленький привід і маленька Баба-Яга Отфріда Пройслера, мумі-тролі Туве Янссон, Тхнусія Кей Уманські, відьми Роальда Дала, чудове Чудовисько Сашка Дерманського – ось неповний перелік страшнючих істот, які їй допомогали 

Діти слухали мов зачаровані!
 

Геловін  у бібліотеці - філії №3




Днями там шукали монстрів! Так,так! Бібліотекарки влаштували для відвідувачів пошук - гру "Знайди монстра". Гравців дуже захопила драйлива гра. Їм знадобились: кмітливисть, увага, пам'ять, логіка, швидкість та знання книг.



Ура! Я знайшла!

 

ХОВАЙТЕ СВОЇ ГУДЗИКИ, БО ІНАКШЕ СНУМРИКИ ПРИЙДУТЬ ДО ВАС!
Здебільшого це добрі,полохливі звірятка. Вони мешкають у затишних будиночках. А сьогоді вони прйшли до читачів  бібліотеки на Матросова!








Немає коментарів:

Дописати коментар