пʼятницю, 24 травня 2019 р.

Пояснювати можна навіть не вміючи читати

Чи часто вам доводилося пояснювати те, що і так, здавалося б, зрозуміло? Чи часто ви чули «Ти мене не розумієш»? 

З огляду на те, що проблему потрібно вирішувати, а практичного курсу «Навчись читати думки ближнього свого» ще не вигадали, в юнацькому відділі бібліотеки на Шевченка м.Кам'янське учням 6-х класів СЗШ №37 (Класний керівник Валерія Белевцова) запропонували нову гру Еліас або Скажи інакше (Аlias).



В першу чергу, настільна гра Алиас або Скажи інакше (Аlias) - це змагання. А значить, буде і переможець. Щоб надіти на голову лавровий вінок, буде потрібно разом з командою виконати всі завдання і зробити це швидше за інших учасників.


Як ви розумієте, головним завданням стане пояснення слів: один учасник буде пояснювати своїй команді задуманий термін, не використовуючи при цьому однокореневих слів або переказів з іншої мови.


На все про все — хвилина часу, і чим більше слів ви встигнете відгадати за цю хвилину, тим більше кроків зробить ваша команда по ігровому полю.



Якщо ви вирішите пограти, тоді сміло вирушайте з друзями до юнацького відділу. Ми працюємо щодня з 10.00 до 18.00. Субота-неділя з 10.00 до 17.00. Понеділок  вихідний.
До зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар