пʼятницю, 8 лютого 2019 р.

Будні бібліотеки

Чого тільки не трапилося на тижні що минув у бібліотеці на Шевченка м.Кам'янське: книжки читали та обговорювали, фільми переглядали, про любов дискутували, чергову порцію просто неймовірних історій про мистецтво від Алли Беленко отримали, до дебатів готувалися, над новим логотипом працювали і, нарешті, лише у п'ятницю на заняттях "Антистрес" розслабилися. Але усе по порядку.


Під час засідання книжкового клубу "На перехресті" спочатку читали, а потім обговорювали сентиментальну драму  Федора Достоєвського "Білі ночі". Спокусилися переглянути фільм   італійського режисера Лукіно Вісконті за мотивами цього роману  з Марчелло Мастроянні і Марією Шелл у головних ролях. Говорили, що фільм  є цілісним, але окремим твором. Роман Достоєвського для  й про людину, він для душі. І цього глядачам в італійській стрічці бракувало. Тож мріють переглянути ще й російську версію від режисера Пир'єва.



Темою засідання тінейджерського клубу "Вибір" стала  любов та підготовка до шлюбу. Розібратися в усіх тонкощах цього питання керівниці  клубу Валентині Сухій допомагли волонтерки благодійної оранізації "Новий час". Як це все не просто... Часу виявилося замало, та  й трохи соромилися один одного. Сподіваємося, розмова не була марною.


Алла Беленко продовжила ділитися з учнями мистецтвом. Чергова порція просто неймовірних історій і картин в лекції "Жінки у мистецтві: Тетяна Яблонська та Євгенія Гапчинська". 
Чому саме цих художниць обрала бібліотекарка? Чи зрозуміють за одну годину підлітки  сутність творчості таких різних місткинь? Чи взагалі потрібне мистецтво? Про це вирішили поговорити  наступної зустрічі.



Ольга Шульгіна влаштувала для  бажаючих заняття "Антистрес".
Щоп'ятниці о 16.00 малюватимемо, малюватимемо, малюватимемо...




Ось, що у нас вийшло!







Долучайтеся! Наступного тижня буде ще цікавіше, чекаємо на:
-доповідь Олександра Слонєвського на засіданні краєзнавчого товариства;
-зустрічі з письменницями  Дніпра;
-концерт Юрія Філіпова;
-презентацію новеньких книжок  і періодичних видань;
-поетку з Полтави на бібліобранчі з Андрієм Енбулатовим.

До зустрічі! Ваша бібліотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар