понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Від покоління до покоління, від серця до серця.

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
У Камянському теж віддавали шану старшому поколінню. 3 жовтня у Територіальному центрі соціального захисту населення відбулося свято  «Від покоління до покоління, від серця до серця», в підготовці та проведенні якого  брали участь працівники Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка.


На святі була оформлена  ретро фотовиставка, найстарішим експонатом якої була весільна світлина  100 – річної давнини.




 Інсталяція декоративно – прикладного мистецтва Юлії Мигаленко   знайомила усіх присутніх  з виробами з холодної порцеляни.


Постійні відвідувачі Центру презентували свою виставку рукоділля.


Ліричні співи гурту «Берегиня» прикрасили свято.


Завідуюча абонементом Юлія Задорожня читала душевні вірші та бажала: «Ми хочемо, щоб у вас не лише сьогодні, а й завжди був хороший настрій. Щоб кожен день додавав бадьорості, щоб сонячне проміння зігрівало серця, а наші слова подяки вас возвеличували. Ми раді, що сьогоднішнє свято відбулося, і ми могли висловити все, що відчуваємо до Вас: свою повагу, шану, гордість, ніжність, відданість, любов».


Співпраця бібліотеки та Територіального центу має вже традиційний  багаторічний характер.

4 жовтня о 13.00  для людей похилого віку на абонементі Центральної бібліотеки відбудеться зустріч з поетесою  Камянського Ганною Купрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар