суботу, 15 жовтня 2016 р.

"Я дітям серце віддала..." до ювілєю Іванни Блажкевич.

Іванну Блажкевич ми знаємо як дитячу письменницю. Вона безмірно любила дітей, бо завжди вбачала в них краще майбутнє України. Була за професією вчителькою . Засновувала дитячі садки, збирала гроші на дітей-сиріт, опікувалась ними. Писала вірші, оповідання і п'єси для дітей і про дітей. Писала з любов'ю, бо все життя присвятила дітям.


До 130 річчя від дня народження письменниці бібліотекарі бібліотеки-філії №4 підготували інсценівки за віршами : "Ластівочка", "Сіренький горобчик", "Котик- муркотик", "Суперники", "Зайчик", "Колискова", "Лікар", "Оля-стріха", "Кленові листки" із збірок "Прилетів лелека" і "Чи є в світі що світліше?".


Запросили на виставу до театру книги вихованців старшої групи №6 "Ласкавинка" дитячого відділення НВК№13. Із задоволенням дивились і слухали, Зазирнули за ширму і познайомились з ляльками - героями вистави. Дуже сподобався вірш про Олю-стріху - дівчинку, яка не хотіла чесати волосся .


Вінок із кленового листя із вірша про осінь надівали майже всі , навіть , хлопчики. І він був їм до лиця.


Цей гарний вінок , лелеку, ластівку, гніздечко, кожушок для зайчика, зачіску Олі-стрісі зробила бібліотекар Світлана Карпанова, вона і провела виставу.

Немає коментарів:

Дописати коментар