четвер, 12 травня 2016 р.

В бібліотеках Дніпродзержинська триває проект "Моя нова поліція».

В рамках проекту "Моя нова поліція: громадянська підтримка реформи  національної поліції" в приміщенні юнацького відділу центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбулась зустріч  студентів дніпродзержинського вищого професійного училища №22 з начальником сектору ювенальної превенції, майором поліції  Олександром Перекрестом.

  
 












Під час зустрічі студенти взяли участь в розігруванні різноманітних проблемних ситуацій, які виникають в сім’ї, в магазині, на автошляху, приміряючи на себе ролі правопорушника, патрульного поліцейського або свідка події.
В ролі експерта-спостерігача виступив запрошений  поліцейській, якій прокоментував  розіграні ситуації і розповів  про свої дії в подібних випадках.
Метою рольової гри є можливість навчитися правильно поводитися у проблемних ситуаціях, дізнатися, як не потрапляти в такі ситуації та бути відповідальними законослухняними громадянами.



Ця гра викликала жваве обговорення і бурю емоцій. 
Всі, хто небайдужий до долі країни і хоче якнайбільше дізнатися про реформу нової поліції, може взяти участь в заходах  нашої бібліотеки! 

Немає коментарів:

Дописати коментар