вівторок, 3 травня 2016 р.

Іану Вайброу - 75 років.

Іан Вайброу — всесвітньо відомий британський письменник, один із тих небагатьох дорослих, які чудово знають «дитячу мову», автор понад сотні книжок, які читають у 28 країнах світу. Свого часу був простим вчителем англійської мови . Однак все змінилося, коли він взявся за написання творів для дітей. 60 дитячих книжок перекладені 24 мовами та видаються у 25 країнах світу – такий результат діяльності Іана Вайброу.


Одним із найпопулярніших героїв Вайброу є симпатяга Маленький Вовчик, що віднедавна став україномовним та встиг підкорити серця юних українських читачів.
«Видавництво Старого Лева» видало серію книжок для дітлахів, що люблять захоплюючі пригоди . З ними бібліотекар Карпанова С.О. познайомила учнів 2а класу НВК №13 з нагоди 75 річчя їх автора. 



Прочитали разом кілька цікавих фрагментів . Розглядали ілюстрації Тоні Росса , що вдало доповнюють кожен лист Малого Вовчика. Бібліотекар запросила дітей до читання цієї чудової серії , адже незважаючи на те, що на перший погляд книги виглядають не надто серйозними, вони вчать дітей таким важливим речам : не сумувати за будь-яких обставин і не втрачати присутність духу, допомагати друзям, піклуватися про менших , не довіряти незнайомцеві, адже він може виявитися жахливим розбійником - підступним паном Крутихвостом.


Немає коментарів:

Дописати коментар