вівторок, 25 серпня 2015 р.

Бібліотечні заходи до Дня Незалежності.


Бібліотека йде в люди. Ще напередодні свята всі відділи Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка (абонемент, читальний зал, юнацький відділ) вийшли до Центрального міського парку з виставками нових надходжень та періодики



Працівники бібліотеки підготували фотосушку "Жінка - дніпродзержінка".


Мешканці Дніпродзержинська виявили   зацікавленість до виставок.


 
В рамках акції «З Україною в серці» до Дня незалежності України бібліотеки Соцмістечка організували для мешканців району чудовий святковий захід , який відбувся на дитячому майданчику (вул. Мендєлеєва, 5А).
Завідуюча бібліотеки-філії №2 Наталія Стовба ознайомила гостей свята з оглядом нової літератури «Дозвілля в колі книг»,


а завідуюча бібліотеки-філії №8 Тетяна Гончар розповіла про ті періодичні видання, які отримують бібліотеки, представивши прес-мозаїку «Журнальний спалах 2015».


З великою естетичною насолодою спостерігали всі присутні за майстер-класами талановитих людей :Ганни Голубовської – з виготовлення бантів для дітей в техніці «канзащі»,


Ольги Кондрашенко, ознайомившої зі своїми роботами на кулях в техниці «темарі».


І дорослі і діти зачаровано спостерігали за тим, як з під талановитих пальців майстрів з являються витвори справжнього мистецтва.
Не залишили працівники бібліотек поза увагою і найменших гостей заходу – дітей. З гарним настроєм взялися вони до роботи – малювати. Їм разом вдалося створити чудовий колективний малюнок.

 Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар