неділю, 17 травня 2015 р.

З книгою дружимо всією родиною.

15 травня відзначається Міжнародний день сім`ї. Кожного року Центральна бібліотека для дітей проводить сімейні свята, на які запрошують найкращих друзів бібліотеки - сім'ї, де читають батьки і діти.В цьому році відбулося сімейне свято "З книгою дружимо всією родиною".На нього запросили, крім старих друзів,сім'ї з дітьми, що вимушено залишили свої оселі на сході України.
Для батьків заступник директора по роботі з дітьми Дорофеєва Т.В. підготувала рекламний  дайджест "Зелений туризм Дніпропетровщини".



Бібліотекар познайомила дорослих з об'єктами зеленого і сільського туризму нашого краю, куди можна поїхати відпочити всією родиною.До дайджесту увійшли  туристичні заклади, розташовані на Блакитному озері в Дніпродзержинську- "Афіни","GREEN PARK" та історико-етнографічні об'єкти сільського туризму - хутір Галушківка, "Козацька сотня",СФГ "Лелеки", Петриківський племконєзавод та інші. Дорофеєва Т.В. закликала батьків обов'язково скористатися її порадами, щоб весело,змістовно і з  користю для здоров'я провести разом з дітьми літні канікули.



В цей час на абонементі відбувався бібліоквест "Абетка патріота".який підготувала і провела бібліотекар Табакова І.М. До квесту входило 4 блока питань:за книгами серії "101",з краєзнавства,народознавства та "Видатні українці".До кожного блоку входило 10 питань.Учасники на швидкість шукали відповіді у книгах.



Квест всі проходили з різною швидкістю, але всі однаково наполегливо і з цікавістю.Деякі,навіть,підкріплювали знайдені відповіді тими знаннями, які отримали в школі.


В квесті взяли участь семеро читачів від 4 до 7 класів,троє з них - діти-переселенці.



Закінчилось свято приємним чаюванням і вибором книг для читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар