середу, 26 червня 2013 р.

За 90 днів літа навколо світу!


Під такою узагальнюючою назвою в бібліотеці – філіалі № 5 працює програма літнього відпочинку для дітлахів, котрі відвідують пришкільні табори «Сонцеграй» (гуманітарна гімназія № 39) та «Сонячний» (СЗШ № 21).
До уваги дітей вже були представлені літературний ранок «Пусть будет мирным небо над землей, пусть вечно детство звонкое смеется» до Дня захисту дитини, бесіда «Чтобы радость людям дарить, надо добрым и вежливым быть», огляд пригодницької літератури «Вас ждут приключения на Острове Чтения». Заходи супроводжувалися демонстрацією мультфільмів «Острів скарбів», «Просто так», «Цветик – семицветик», «Ну, погоди!»…
За цей час вже понад 60 дітей взяли участь в нашій розважальній програмі.

Крім того з 1 червня відновив свою роботу відеосалон «Країна Мультляндія», де для усіх бажаючих наймолодших відвідувачів бібліотеки кожні середу та четвер ми демонструємо мультиплікаційні відеоролики за участю улюблених дітьми героїв: Маші та Ведмедя, крокодила Гени та Чебурашки, Вінні-Пуха та його друзів.


Бібліотека для дітей стала центром розваги та відпочинку. Іграшки, дитячі журнали – все це у повному розпорядженні малечі. А коли вони втомлюються, то можна і відпочити, і води попити.. 

Для вихованців ДДПС ми влаштували організоване відвідування бібліотеки для того, щоб діти могли поспілкуватися з друзями та батьками в соціальних мережах. Дівчатам та хлопцям до вподоби таке проведення часу!

Всіх, хто любить спілкуватися, проводити час з користю та цікаво відпочивати запрошуємо до нашої бібліотеки.

2 коментарі:

  1. Сподобалась ідея про відеосалон "Мультляндія") Дуже яскраві фото, тай взагалі ці діти гарно провели у вас свій вільний час)

    P.S.Приєднуйтесь до читачів мого блогу "Я-бібліотекарка!" http://gremyachebibl.blogspot.com/ . Буду рада спілкуванню!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за интерес к нашему блогу! Обязательно присоединимся к Вашему "Я - бібліотекарка!"

    ВідповістиВидалити