понеділок, 17 червня 2013 р.

Літні канікули разом з книгою.



Цього літку в мікрорайоні, який обслуговує дитяча бібліотека –філіал №8, працюють три оздоровчі дитячі табори на базах СЗШ № 19, 37, 42. Щоб літні дні у дітей пройшли весело і цікаво бібліотекарі заздалегідь розробили і запропонували начальникам таборів цільову бібліотечну міні-програму «Літні канікули разом з книгою».

 
Надовго запам ятається дітлохам година спілкування «Дитина має право…». Метою цього заходу було розповісти дітям про їхні права й свободи, визначені Конвенцією про права дитини; навчити правильно реалізовувати свої права; виховувати в дітей поважне ставлення до власної особистості та інших. 



Дітям дуже сподобалась «Казкова правова вікторина», де на прикладі відомих казок ми намагались роз яснити статті "Конвенції про права дитини".
Дуже весело пройшло "Свято казки". Дітлахи змагались у конкурсі «З якої країни літературний герой», з задоволенням називали письменників, їх казки та батьківщину казки. Маленькі читачі мали нагоду прийняти участь в забаві з ляльками «Створимо казку самі».






























А дівчата показали усім присутнім танець «Маленьких фей».


Свято завершилось переглядом мультфільму «Вовка в тридев ятому царстві».

Немає коментарів:

Дописати коментар