середу, 27 травня 2020 р.

Книги для дощу

У Кам'янському дощ. Друзі,а що ви читаєте, коли на вулиці дощ і жахлива погода?  Мої колеги підготували для вас добірку книг, саме для такої погоди. 


Рей Бредбері, "Нескінченний дощ".Екіпаж зазнає аварії на Венері - планеті, де все в білому кольорі з-за нескінченного дощу, який зведе з розуму будь-кого. Їм треба дістатися до Сонячного купола - єдиного місця без дощу і з сонцем, нехай і несправжнім.
Джон Ірвінг, «Правила виноробів».Це сучасна сага про сім'ю, що живе в нашому абсурдному і безглуздому світі, члени якої намагаються, кожен по-своєму, знайти гармонію і встановити рівновагу між вічним і минущим. Роман-бестселер, за мотивами якого був знятий фільм, який отримав дві премії "Оскар" 2000 р .


Олівер Сакс, "Людина, яка прийняла дружину за капелюх".Якщо ви від дощу божеволієте, то пропонуємо цього не робити і просто почитати цікаву книгу - опис складних і рідкісних випадків з практики доктора Олівера Сакса. Яка природа хвороби? Що робить вона з психікою? Чи завжди забирає - або ж часом привносить щось нове і навіть позитивне? 


До зустрічі! Бережіть себе та тих, хто поруч!
Ваша бібліотека на Шевченко.
м.Камянське

Немає коментарів:

Дописати коментар