вівторок, 24 вересня 2019 р.

Курс з медійної грамотності для бібліотекарів Кам'янського

Бібліотека ім. Т.Г.Шевченка розпочинає курс з медіаграмотності для бібліотекарів шкільних і публічних бібліотек «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність», розроблений міжнародною організацією IREX у партнерстві зі студією онлайн - освіти EdEra, який впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.
Курс базується на новітніх розробках онлайн-навчання: мобільне навчання, мікро-навчання та змішане навчання. Бібліотекарі мають змогу вивчати курс за допомогою відео, статей, анімацій та коротких текстів. 

Програма змішаного навчання передбачає проведення 5 сесій, що мають на меті заглиблення в зміст курсу та практичне засвоєння навичок критичного мислення та медіаграмотності за допомогою інноваційних методик та ресурсів. 

Курс з медійної грамотності вестиме заступник директора з питань реклами та маркетингу Тетяна Герасюта, яка відібрана у програму на конкурсній основі та пройшла навчання за відповідним курсом. 

2 коментарі:

  1. Добрый день, а скажите пожалуйста, курс заочный и платный?. Спасибо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Курс бесплатный и он-лайн, и оф-лайн .На он-лайн вот ссылка
      https://verified.ed-era.com/ua
      Удачи!

      Видалити