середу, 23 січня 2019 р.

Творчі бібліотечні об'єднання Кам'янського

Відразу два цікавих, але дуже різних об’єднання бібліотеки на Шевченка м. Камянське  відсвяткували свої дні народження. У нескінечність сягнув клуб інтелектуального кіно. Йому виповнилося 8 років.



Найкращі кінострічки європейських режисерів об’єднали шанувальників кіно. Десятки кам’янчан довірили своє кіно - дозвілля бібліотекарю юнацького відділу Наталії Бохан, яка є його керівником усі вісім років.
На святковому засіданні для перегляду та обговорення пані Наталія запропонувала символічну кінострічку  2001 року французького режисера Франсуа Озона  з числом 8 «8 ЖІНОК».



"Все меняется по форме  производя иллюзию движения, но не меняется по сути (движения как такового не существует). В мире нет и не будет ничего нового. Это не плохо и не хорошо.Это нормально.Таково число "8" (Иосиф Лазарев).

Все в жизни изменяется по форме,
По форме - да, но вот по сути- нет!
"Юристы Бостона" и "Амаркорд" Феллини
И  анимация "С любовию, Винсент".
Восьмерка - символ Мудрости считают
Уэлшман,  Дэвид Келли, Ван Дормаль.
Рецептов жизненных они не предлагают,
Их фильмы - далеко не "пастораль"!
Но теплый узкий круг они питают,
И праздник ежемесячно несут,
Нас мотивируют, сближают, вдохновляют-
И в этом есть искусство,
В этом суть!!!

Привітала своїх одноклубників Римма Занько



10 років виповнилося краєзнавчому товариству «Кам’янське-Дніпродзержинськ», яке увійшло у підлітковий перехідний вік з його проблемами й витребеньками та питаннями: «Кому це потрібно?».


Я все хвилювалася чи вистачить тем для обговорення на засіданнях? 138 оригінальних доповідей, десятки авторських пішохідних екскурсій, понад 20 краєзнавчих книжок, декілька цікавих проектів, що підтримані міжнародними інституціями, участь у всеукраїнських краєзнавчих конференціях,  декілька краєзнавчих проектів Олександра Слонєвського, Ніни Циганок, Любові Алексєвської, Дмитра Кубанова, колективу  Центральної бібліотеки ім.Т.Г.Шевченка здобули премію Кам’янської міської ради в галузі культури. 
Планів багато. Приєднуйтеся. Чекаємо на Вас. Нам є чим з вами поділитися.

Немає коментарів:

Дописати коментар