вівторок, 15 січня 2019 р.

Джеймс Паттерсон роздав 333 співробітникам книгарень премії по $ 750

Найбільш високооплачуваний автор у світі - американський письменник Джеймс Паттерсон відновив довгоочікувану видавничу традицію святкових премій - бонусів для співробітників незалежних книжкових магазинів.

Минулого тижня автор багатьох світових бестселерів оголосив, що кожний з 333 працівника незалежних книжкових магазинів з усіх куточків Сполучених Штатів отримають по $ 750. Обирали переможців клієнти цих книгарень, а також їх колеги.Їх імена, назви магазинів та їх місце розташування вказані на інтернет-порталі American Booksellers Association - Американської асоціації книгопродавців. За 5 років відомий американський автор і меценат таким чином преміював окремих продавців книжкової продукції, віддавши понад $ 1 млн, і пожертвував не один мільйон на розвиток бібліотек та програм навчання грамоті.
Паттерсоном також було відзначено, що продавці книг використовували отримані гроші на власний розсуд - починаючи від ремонту власної автомашини і закінчуючи оплатою рахунку за стоматологічне обслуговування. І додав, що він з радістю вніс цей «маленький внесок» в життя людей, які надали допомогу багатьом в їх громадах. 

Джеймс Б. Паттерсон — американський письменник в жанрі трилер і детектив. Широко відомий завдяки серії романів про інспектора Алекса Кросса. Паттерсон також написав 4 романи про детектива Майкла Беннета і 11 романів під егідою «Жіночий клуб розслідувань вбивств», а також безліч самостійних творів.

Детальніше тут: https://www.bookweb.org/james-patterson-holiday-bonus-recipients-2018

Немає коментарів:

Дописати коментар