неділю, 2 листопада 2014 р.

Осінні канікули з бібліотекою.

Незвичайно насиченими виявилися дні осінніх канікул в Центральній бібліотеці для дітей.Кожного дня до нас у гості приходили діти з різних куточків нашого міста, це були учні від 2 до 7 класів шкіл №5,6,9,11,18,22,34 кількістю 135 чоловік.Педагоги замовляли для учнів пішохідні екскурсії, які проводить дитяча бібліотека - "Сім чудес Дніпродзержинська", "Дніпродзержинськ в роки окупації","Міський парк - знайомий і таємничий". По кращим місцям Дніпродзержинська провела учнів школи №34 Табакова І.М.



Площа Ясюковича,Соборна площа,Голгофа вразили дітей своєю красою. Багато з них ще не бачили цих новостворених об'єктів нашого міста.Костел Святого Миколая,музично-драматичний театр ім.Л.Українки, православний собор Святого Миколая також були в числі семи чудес нашого міста.
На екскурсію міським парком завітали семикласники СШ№9.Алеями парку провела дітей Дорофеєва Т.В.Багато цікавих історій про наш парк почули учні цим сонячним ранком.А на згадку робили світлини,адже погода стояла тепла і настрій був чудовий.

 

До 70 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників Дорофеєва Т.В. провела екскурсії "Дніпродзержинськ в роки окупації"  (СШ№18,22), а Табакова І.М. літературну композицію "Пройдуть роки.Багато років..Цього ніколи не забути...".Світлини воєнних років,гімнастьорка зі справжніми нагородами,листи-трикутники і прониклива розповідь бібліотекаря створили  потрібний настрій у учнів гімназії.


Огляди нових книг  проводили бібліотекарі ЦДБ для всіх вівідувачів нашої бібліотеки в дні канікул.Перегляди мультфільмів,виставка краєзнавчої літератури,цікаві заходи - сподіваємось,що все це сподобалось нашим користувачам і вони ще не раз завітають до нашої бібліотеки.

.


Немає коментарів:

Дописати коментар