четвер, 23 травня 2013 р.

Прощавай, початкова школо!



Школо наша, школо,
Приголуб нас, мила,
Пригорни усіх нас,
Як голуб під крила.
Ти нас всіх научиш,
Як у світі жити,
Як зло обминати,
А добро чинити.

Бібліотека-філіал №9 разом з СШ №40 провела літературно-музичне свято прощання з начальною школою. Бібліотекар дитячого відділу Чуйкова Л.І. розробила цікавий сценарій проведення свята. 
Святково одягнені учні 4-х класів подякували своїм класним керівникам за те, що отримали базові знання. Діти читали вірші, співали пісень та виконували східні танці.


Кращі учні були нагороджені похвальними грамотами  та отримали дипломи про закінчення початкової школи.
Старша школа з радістю зустріла нове поповнення.
Прощавай, початкова школо!

Букварі і читанки,
Парти в два ряди.
Наша перша вчителька
В серці назавжди.



  Заочне турне «Казкова Данія – королівство 
суспільного процвітання».


До Дня  Європи в Україні в бібліотеці – філіалі № 5 пройшло заочне турне «Казкова Данія – королівство суспільного процвітання». В цю подорож разом з бібліотекарями відправились учні 2 - А СЗШ № 29.


Про те, що стало відправною крапкою на шляху встановлення Дня Європи, як відзначають цей день в інших країнах ЄС, а також про Данію, яка входить до складу Євросоюзу розповіла дітям завідуюча бібліотекою Задорожня Ю.В.


Серце Данії, її столиця - місто Копенгаген, в перекладі з португальської мови, «Гавань торговців». Саме сюди, в Копенгаген, в стародавні часи доставлялися звідусіль найрізноманітніші товари, саме тут жваві купці з заморських країн укладали свої перші угоди з датчанами. Копенгаген - місто в яке хочеться повертатися і повертатися ... Пішохідні квартали старого міста, які зберігають вигляд Копенгагена часів великого казкаря Андерсена, Тіволі - містечко казок і розваг, чудові парки міста, прекрасна набережна - місце зустрічей в затишних ресторанчиках, що розташувалися тут ... Копенгаген змушує посміхатися і цінувати маленькі радощі життя ... Казкову атмосферу цього міста дітям передала провідний бібліотекар Какуша Г.Б.


Напередодні в бібліотеці була оформлена книжково-ілюстративна виставка «Відкрий Європу для себе».


Відеофільм «Скандинавская сказка», який переглянули діти, став фінальною крапкою у цьому заході.

Немає коментарів:

Дописати коментар