неділю, 15 листопада 2020 р.

Обізнаний – значить озброєний: про здоров'я та безпеку молоді

Юнацький відділ бібліотеки на Шевченка, м. Кам’янське, Гімназія №6, психолог Вікторія Лобенок 20 листопада  розпочинають тренінговий курс «Сексуальна освіта для підлітків». 
Курс допомагає зрозуміти різницю між здоровими та нездоровими стосунками, запобігти насильству, формує навички розпізнавання та уникнення потенційно-небезпечних стосунків, навички самозахисту та відстоювання власних прав 

15-ть занять з підвищення рівня сформованості у підлітків та молоді знань, вмінь і ціннісних установок, які допоможуть їм відповідально ставитися до свого здоров'я, добробуту й особистої гідності, будувати поважні міжособистісні та сексуальні взаємини.

Проводить тренінговий курс підготовлений психолог Вікторія Лобенок, яка пройшла відповідне сертифіковане навчання за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ у партнерстві з Департаментом освіти та науки Дніпропетровської ОДА. Вона володіє теоретичними та практичними навичками проведення неформальних освітніх заходів, має досвід роботи з підлітками та молоддю. 

Участь підлітків у навчанні є добровільною. Учасники мають право передумати й припинити свою участь у в будь-який момент без повідомлення причин. 

Батьки надають письмову згоду на участь своїх дітей у навчанні з сексуальної освіти Навчально – методичної лабораторії здоров’язберігаючих технологій комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпропетровської обласної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар