середу, 17 червня 2020 р.

Найнеймовірніші книги в світі

Щодня люди стикаються з книгами. Сьогодні все частіше з електронними. Однак, серед друкованих видань зустрічаються такі поліграфічні шедеври, пройти мимо яких складно. Їх читають, збирають для колекції, дарують, тим більше гарна книга завжди вважалася найкращим подарунком.


Кажуть, що не можна судити книгу по обкладинці, і це вірне твердження. Однак, нижче ми розглянемо самі дивні дизайнерські книги, які змінять ваше уявлення про обкладинках, та й про книги в цілому.

Книга 360 °


Тривимірна казка про Білосніжку від японського художника Yusuke Oono. Оформлені подібним чином казки залучать читачів не тільки змістом, а й формою.

Кулінарна книга, яку перед прочитанням необхідно запекти


Ця книга була створена хорватськими книговидавцями. Для того щоб приготувати якусь страву за рецептом з неї, потрібно спочатку запекти книгу, тільки в такому випадку на її сторінках з’явиться текст.

Книга для самокруток

Книга кишенькового розміру називається «Слова-самокрутки» (Rolling Words). Усередині вона зроблена зі звичайних листів для самокруток, на які нешкідливими чорнилом нанесені тексти пісень. Усі аркуші відділені пунктирною лінією і легко відриваються.Обкладинка зроблена з конопель, а корінець виконаний у вигляді сірчаної смужки, які зазвичай наносять на борт сірникових коробок.

Далі буде!

Немає коментарів:

Дописати коментар