понеділок, 5 червня 2017 р.

"Сім чудес Верхньої колонії Кам'янського" .

"Сім чудес Верхньої колонії Кам'янського" – екскурсія, з такою назвою відбулася 04 червня 2017 року, у нашому місті.


Більше двох годин роль екскурсовода виконувала відома у Кам'янському краєзнавця Любов Володимирівна Алексієвська. Її цікаві оповіді про історичні місця Верхньої колонії (у перекладі з грецької мови "колонія" – це "поселення") і про пов'язані з ними історичні події, про пам'ятки архітектури та про добродійних і шляхетних мешканців центральної частини Кам'янського у кінці 19 – на початку 20 століть, засвідчили, що у сучасних кам'янчан дуже багата історична і культурна спадщина, яка може бути цікавою і гостям нашого міста і туристам. 









Ні, ну, ніяк не праві ті люди, які вважають, що у Кам'янському зовсім бракує того, що може зацікавити туристів з інших міст і країн. Треба тільки привести багато-які об'єкти, передовсім будинки, створені талановитими архітекторами, у належний стан, щоб їх не соромно було показувати, а навпаки можна було пишатися, що й у кам'янчан є чим здивувати туристів.

Особисто я отримав велике задоволення від екскурсії і спілкування з допитливими і розумним земляками. Щиро їм дякую, та особливо дякую Любові Алексієвській, яка тільки протягом останнього місяця вдруге здивувала кам'янчан (перша дивовижна подорож у Тритузне і Карнаухівку відбулася 21.05.2017 року).

Володимир Дзюба

Немає коментарів:

Дописати коментар