вівторок, 14 лютого 2017 р.

Цикл заходів до Дня Святого Валентина пройшов в бібліотеках Каменського.

День Святого Валентина - один з найулюбленіших свят читачів. Напередодні свята бібліотека - філія №3 підготувала для своїх користувачів декілька сюрпризів: майстер - клас по виготовленню валентинок, 


книжкові виставки «Любові чарівні сторінки», «Кохання пронікліві слова» і «Я + ТИ». А також ігрову програму «Стріла Амура». 


Бібліотекарі розповіли читачам про те, як відзначають свято в різних країнах світу, а вони в свою чергу читали вголос вірші про дружбу і кохання, брали участь в конкурсах «Стріла Амура», «Справжній чоловік».


Майстер-клас з виготовлення валентинок до Дня Святого Валентина пройшов в бібліотеці - філії №6. Завідуюча бібліотекою - філією №6 Лариса Польська розповіла відвідувачам про історію виникнення свята. 


У виконанні юних учасників прозвучали ліричні вірші і пісні. Бібліотекар Олена Лебедєва провела майстер-клас з виготовлення валентинок. Діти і батьки обмінялися теплими вітаннями.


У день Святого Валентина  найактивніші  читачі  бібліотеки - філіалу№9  завітали до бібліотеки , щоб відправитися на таємне побачення  з  книгою . Бібліотекарі  підібрали  найкращі книжки про кохання  та ознайомили  дітей  з красивими  життєвими історіями. Тому для багатьох  це було  незабутнє  книжкове  побачення . 


Після знайомства з красивими історіями  кохання  діти взяли участь  у акції "Валентинка читацьких симпатій". На листівках у вигляді сердечок вони писали назву  улюбленої книги  та опускали її  до " Скарбнички читацьких симпатій". 


Підсумком свята стала виставка - інсталяція книг , яким читачі освідчились у коханні .


11 лютого в читальному залі юнацької відділу Центральної міської бібліотеки ім. Шевченко пройшла літературна вечірка «На побачення - в бібліотеку», яка присвячена Дню Святого Валентина. Співробітники бібліотеки вітали всіх закоханих і всіх, хто тільки в очікуванні любові. Завідувач юнацьким відділом Валентина Суха познайомила присутніх з історією та традиціями цього свята.


Члени літературно - мистецького клубу «Віварт» читали вірші і прозу про кохання, розповідали романтичні історії зі свого життя.


На вечорі були цікаві конкурси: «Імена, які завжди поруч», «Історії кохання», «Любовні серенади».Прикрасили вечір піснями Станіслав Листопадов і Антон Чумаченко.


Свято було справді незабутнім.


На абонементі Центральної бібліотеки експонується книжкова виставка «Над світом панує любов!». На виставці були представлені книги Любко Дереша, Сесілії Ахерн, Януша Вишневського, Дж Мойес, Франсуази Саган та інших. 


У читачів викликали великий інтерес проза і вірші про кохання українських і зарубіжних письменників.
Триває виставки - інсталяції «Художня різьба» і «Рожева ваніль» Лариси Лосенко.


Немає коментарів:

Дописати коментар