пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

ШУКАЙТЕ РОБОТУ РАЗОМ З БІБЛІОТЕКОЮ.


В рамках проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб» та фінансової підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ на базі двох бібліотек м. Кам’янського розпочали роботу комунікаційні майданчики інтелектуального розвитку та культурного дозвілля мешканців та гостей нашого міста.


Разом з партнерами проекту міським центром зайнятості, Кам’янською податковою інспекцією, ТОВ ЗІП, Центром з надання адміністративних послуг на базі центральної міської бібліотеки та бібліотеці – філії №9 для та тих, хто шукає роботу, або має намір змінити роботу проведені дводенні тренінги з працевлаштування за модулями:
    «Принципи працевлаштування та ефективний пошук роботи»;


  «Відкриття власної справи»


Разом із досвідченим тренером понад 70 слухачів вчилися складати власне резюме, готувати супровідні та електронні листи для подачі документів. Вчилися здійснювати згідно правил перший дзвінок в компанію работодавця, як зареєструватися як приватний підприємець, шукали джерела для фінансування на відкриття власної справи, складали бізнес-плани.
Методами роботи були - міні лекції, 


індивідуальна робота в групах, рольові ігри, моделювання процесів тощо.


Учасникам наданий роздатковий матеріал, який допоможе під час самостійного пошуку роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар