середу, 6 квітня 2016 р.

Дніпродзержинські студенти спілкувалися по скайпу з новими поліцейськими.

Якщо Вас цікавить реформа Національної поліції України, або Ви бажаєте познайомиться з патрульними поліцейськими свого району, дізнатись про права та обов’язки поліцейських – завітайте до бібліотек Дніпродзержинська.
У квітні  2016 р. бібліотеки проводять серію заходів, спрямованих  на побудову довіри до української поліції та підвищення обізнаності городян про діяльність Національної патрульної поліції, розуміння її ролі у вирішення нагальних місцевих проблем. Заходи проходять із залученням патрульних поліцейських, прес-служби патрульної поліції у м. Дніпропетровську, депутатів різних рівнів, ЗМІ, громадськості.
В рамках проведення Всеукраїнського проекту "Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліції" 5 квітня юнацький відділ Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка провів  зустріч по скайпу з патрульними поліцейськими з Дніпропетровська, з метою ознайомити присутніх з роботою нової поліції та створити комунікативний простір для взаємодії молоді та громади з патрульною поліцією, пояснити її значення у повсякденному житті.



 Захід проходив у форматі ролевої гри , де були розглянуті ситуації: крадіжка в магазині, порушення громадського порядку (занадто голосно звучала музика у квартирі), розпивання спиртних напоїв на дитячому майданчику з коментарями поліцейського.




На початку зустрічі бібліотекар Лариса Лощенкова провела "Правову абетку" з молоддю, щоб показати рівень правових знань. Під час проведення вікторини використовувалась книжкова виставка "Зростаємо громадянами", потім слово було надане гостям.

Основний висновок зустрічі: нова поліція покликана служити та захищати!

Немає коментарів:

Дописати коментар