понеділок, 25 квітня 2016 р.

Творча зустріч з письменницею Кірою Денгліною в Дніпродзержинській бібліотеці.

У Міжнародний день книги, 23 квітня, дніпропетровська письменниця і поетеса Кіра Дегліна презентувала свою книжкову серію "Бібліотека гарного настрою" в юнацькому відділі Центральної бібліотеки Дніпродзержинська.

Кіра Дегліна
Гостю представила Тетяна Дороніна, заступник директора ЦБС, яка поділилася особистим досвідом знайомства з творчістю письменниці.

Тетяна Дороніна
Кіра Дегліна - практикуючий психолог в напрямку "позитивна психотерапія". Автор і ведуча жіночих і сімейних тренінгів і семінарів, літературних вечорів, творчих майстерень. Автор книжкової серії «Бібліотека Гарного Настрою». Ініціатор благодійного проекту «Книга дарує радість». Вже не перший раз відвідує Дніпродзержинськ.
На заході співробітники бібліотеки зробили сюрприз поетесі, презентувавши їй створений ними буктрейлер по її книгах.

Марія Мазниченко - автор буктрейлера
Ірина Макабула, одна з творців культурного проекту "Натхнення", тісно співпрацює з Кірою Дегліною. Вона представила презентацію, в якій розповіла про співпрацю з поетесою, спільних проектах і заходах.
Мета книжкової серії - допомогти людям знайти вихід зі складних ситуацій, знайти позитивні моменти, навчитися радіти життю, досягти щастя, знайти гармонію всередині себе і з оточуючими. Рецепти для особистісного зростання містяться в книгах Дегліної: "40+", "Добрі казки для дорослих", "Крок назустріч собі", "Дар" і "Я обираю любов".


 Фото Ірини Макабули

Немає коментарів:

Дописати коментар