пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

Гумор-зброя українців.

1 квітня в Центральній бібліотеці для дітей, що на майдані Петра Калнишевського,1а пройшла рекламно-розважальна акція "Гумор-зброя українців".Розважали публіку і запрошували дітей до бібліотеки Секлита Лимариха і Проня Прокопівна.


Перекупка Секлита Лимариха, яка на час акції перетворилася на "Менеджера базару на Подолі"скористалася нагодою,щоб продати свої яблука по 1 євро,або 1 долару за 4 шт.



 Завдяки неабиякій спритності Лимарихи,15 дітей вперше відвідали дитячу бібліотеку і пообіцяли прийти до неї знову.
Весь цей час Секлиту і Проню супроводжувала читачка бібліотеки Юля, яка допомагала і яблука продавати, і дітей до бібліотеки супроводжувати. Юля зізналася,що ніколи так весело не проводила 1 квітня і вперше так близько спілкувалася з "артистками".Самі ж артистки так і не визначилися,чи була Юля в ролі служниці Химки, чи поденщицею Лимарихи, бо допомагала спритно їм обом.



Всіх дорослих тітка з небогою вітали зі святом сміху, а для "мущин"вихованка "пенціону" Проня Прокопівна робила кніксен і жоден з них не пройшов повз баришні без посмішки.Всі присутні оцінили "стильність"  туалету Проні, який був схожий на папугу,якого "нєвеста на виданьи"принесла з собою.

                                                       
Лимариха з Пронею постійно сварилися, але це не заважало обом  робити спільну справу - вітати присутніх зі святом.
Дорослі отримували від бібліотекарів папірці, в яких були надруковані мовні перли Голохвостого і Сірчихи( які розмовляли на суржику) і закликали поважати мову і розмовляти українською.


Вітаємо всіх читачів і колег з днем сміху і чекаємо на нових маленьких читайликів!

Немає коментарів:

Дописати коментар