вівторок, 24 січня 2023 р.

Як я проводила онлайн урок у відсутності світла

Понеділок 9.00. О 10.20 розпочнеться онлайн урок зі студентами медичного коледжу. О 9.30 вимикають світло. Ніііі… Не можна. Я увесь вечір готувалася! Розмірковую, як провести онлайн урок у відсутності світла?


Можливостей декілька: скасувати, перенести. Це не про мене. Телефон не рятує ситуацію, бо не може транслювати презентацію, яка збережена лише на флешці, не встигаю закачати відео на телефон та підготувати гру.

Ось і випала нагода скористатись послугами «Пункту Незламності». Але ж часу обмаль.

Взявши ноутбук та заручившись підтримкою своєї молодшої подруги, студентки Харківського національного університету ім.В. Каразіна Ніни Смик, на всяк випадок якщо не впораюсь сама, біжимо до найближчого Пункту Незламності на Героїв Рятувальників, 11 у відділенні ДСНС. Рятувальники зустріли нас, як рідних, надали доступ до інтернету, допомогли приєднатись…І ось нам ще один сюрприз: ноутбук не хоче працювати. П’ятеро рятувальників і ми з Ніною намагалися врятувати ситуацію, але все марно. Все пропало. Але не для нас з Ніною.

Телефонуємо до центральної бібліотеки для дітей, яка знаходиться у приміщенні Центру позашкільної роботи та дитячої творчості. Урааа! Там є світло. Залишається 10 хвилин. Прискорюємось. Ніна вимушена повернутись до бібліотеки, бо потрібні навушники, а я рухаюсь у бік дитячої бібліотеки. Там вже на нас чекають. Приєдналися. Мудрість і молодість перемогли. 

Ми впорались, затримавшись на урок лише на три хвилини. Активність студентів сьогодні була нам з Ніною нагородою. У нас все вийшло. Попри війну онлайн урок «Все буде Україна» відбувся.

Немає коментарів:

Дописати коментар