суботу, 15 жовтня 2022 р.

Дитяча творчість на підтримку ЗСУ

Днями у бібліотеці на Шевченка  відкрилась виставка-продаж  робіт учнів школи акварелі Анастасії Пуствойтенко на підтримку наших військових. У такій спосіб діти захотіли підтримати ЗСУ. На виставці представлено понад 50 робіт.


Дивно бачити свої роботи на екрані! 



Бібліотекарі хотіли аби цей сонячний день для учасників виставки запам'ятався та запропонували їм творчу роботу. Саме так. Не малювати, а написати маленький нарис на тему "Осінній настрій" ось за цією  картинкою👇


Хвилювалися! 
На створення маленького шедевра 10 хвилин дуже замало. 
Але усі впоралися.


Погляньте, що у них вийшло!

1. Щоосені у парках і скверах Кам'янського прокидається Зеленюх, який майстерно та непомітно збирає та ховає осіннє листя до наступного року.

2. Зараз ви дізнаєтесь про створіння, яке ви, можливо, ніколи не бачили та навіть не здогадувались про його існування. Це Васько - маленький помічник прибиральників парку.
Васько харчується листочками, але не усіма, а лише по-справжньому осінніми. Він збирає їх до себе у норку під землю і там смажить під соусом із жолудів. Він це дуже полюбляє. Біля його норки на землі лежить килимок, що маскує листя. Васько має родичів на Місяці, але він один з тих, що не може вживати місячний пил.Тому він полетів на Землю, оселився тут і став допомагати людям. Васько обожнює осінь. Для нього це найкраща пора. Він робить запаси листя і живе найкращим життям.
Завжди пам'ятайте про Васька, будьте обережними, не наступить на нього.

3.Я розповім вам про свого нового знайомого. Звати його Миколка. Він трохи дивакуватий на нашу земну думку. Миколка допомагає підтримувати чистоту у нашому середовищі. Але йому ще далеко до ідеалу, ось бачите куди він ховає опале листя? Тому, сподіваюсь, що ми усі разом допоможемо Миколці добре виконувати свою роботу.

4. Знайомтесь, це інопланетянин Жужа. Він любить прибирати своє рідне місто. Жужа дуже добрий і веселий. У нього сьогодні день народження. Він живе у затишному домі на березі лісного озера. Йому дуже подобається коли його хвалять і дарують подарунки. А понад усе він любить проводити час на свіжому повітрі.

5.Це Гріні. Він живе на іншій планеті й дуже полюбляє подорожувати. Якось у свій день народження він полетів на Землю. Там вже була осінь. Він побачив як хтось збирає листя та відразу побіг на допомогу.

6.Це Чупакабрик. Він інопланетянин і прилетів на нашу Землю для збору листя. Він хоче їх продати та заробити грошей. На його думку, це буде справжній ексклюзив. Але насамперед, коли листя стануть ексклюзивом він намастить спеціальною олією усі дерева, аби на них ніколи більше не росли листя.

7. Ви бачите інопланетянина в парку за прибиранням листя. Він прилетів на Землю, щоби допомагати людям.

Виявляється писати нариси складніше за малювання. Тому, здохнувши з полегшенням,  почали малювати.

Дві картини вже продані, інші чекають на нових господарів!

Немає коментарів:

Дописати коментар