четвер, 12 серпня 2021 р.

Веселий чарівник із Кам'янського підкорив читачів Трускавця

Відпочинок в Трускавці руйнує стереотип про те, що на лікувальних курортах в маленьких містах нудно.


Бібліотекарки  дитячої бібліотеки Трускавця запевняють, що ця думка помилкова! На відпочинок  приїжджають не тільки заради лікування, адже багатьом необхідно просто відпочити від щоденної метушні великого міста, від проблем і сірих буднів. А дехто  намагається поєднати  відпочинок і  улюблене хобі. І не вірте тому, що відпочинок в Трускавці нудний...

Ось погляньте, що відбувалось днями у дитячій бібліотеці. До найменших читачів  завітав дитячий автор із Кам’янського Олег Майборода. А ми то знаємо, де з’являється Олег Майборода, там завжди буде весело, будуть руханки, загадки, тести, скоромовки, лунатиме  музика, бо з Олегом Майбородою завжди його акустична флейта. І вірші почитали, і музику послухали, і розважились.


Олег Майборода не лише пише книжки. Він пише музику, грає на саксофоні, флейті, та своїми золотими руками, він дитячий масажист, допомагає дітям долати хворобу.




 Дійсно,  лікує не лише Нафтуся. 

Дякую завідувачці URBAN бібліотеки Трускавця Вірі Савка за підтримку та допомогу в організації зустрічі з Олегом Майбородою.

Немає коментарів:

Дописати коментар